UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Segmen:Mahu Jadi Diri Sendiri...


 ruang di dalam rumah yang menjadi kesukaan kamu?

Tentulaaaa bilik sayer yang paling besh!! warna kegemaran pink dan katil bercadar pink yang besor boleh golek2 ngan Puteri Kecik sayer dan My Cinta sayer...psttttttt yang lain rahsia

(   + ____  +   )

 pengalaman pertama kali bersama sahabat karib kamu?
sahabat karib dolu2 ramaiiii...srag dah kawen lostttt...hurmmm..tapi paling besh!! join sahabat karib ramaiiiii2 gI family gathering di PD..Syiokk habish!! walau sayer belum kawen time tuuuu...

( + ____ + )

 tabiat buruk kamu yang cuba diubah?
Merajuk...menangis ...dah cuber tapi tak boelh jugak...hikh...hikh...tahan ajer la si My Cinta tu....kui..kui...

( + ___ + )

 jika kamu menjadi guru sekolah, mata pelajaran apakah yang akan kamu pilih?
Agak2 ader tak amat pelajaran selaien mata p[elajaran yang ader...apa yerk?!! hah...mata pelajaran baru berbogging...khe...kehe...kheeee...tak suker ajdik cikgu takut ajar bendo sesat...sowiii....

( + ____ + )

 bagaimana kamu memujuk / menangkan rakan kamu yang sedang menangis kesedihan?
BIasenyer ajak keluar jalan2...ta soping pon duk ajer kat bandar tu jengok2 apa yang patut dari duk pikir ajer sedih tuuuuu...releven ker?...cara sayer laaa...

 ( + ___ +  )

 apa yang akan kamu lakukan apabila berada dalam keadaan marah?
Nangis jer kuat2...pastu pegi satu tempat duk diam2...

( + _____ + )

 lagu rakyat atau lagu kanak-kanak yang cukup kamu gemari?
Hah! yang ni besh tau lagu SATU MALAYSIA...

( + ____ + )

 lelaki / perempuan idaman kamu berada di depan mata, apa yang akan kamu lakukan untuk menarik perhatiannya?

senyum ajer kot...hahaha

( + ___ + )

 mata dan bibir kamu, mana yang kamu rasakan sering menarik perhatian orang?
yang nikh fail...kuang...kuang...tak pernah nilai diri sendiri...

( + ___ + )


Jom Join Sekalyyyyyyy....
salam buat sumerrrrrrr...

2 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

MiSzy DiaN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dear..
kamu pnya blog kena byk improve lagi taw..
tulisan nda jelas laa syg.. hehe.. sorry.. payah sket nk baca...

tp tkpa, blh d ubh juga.. hehe..
jom share dgn yg lain kt cni gak..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/masing-masing-ada-cerita-sendiri.html

thanks for joining dis..

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tima aceh...banyaks....nanti sayer cuber improvement lagik!!

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...