UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


QIES SYOMELICIOUS BOUTIQUE ADA MODEL BARU....

Hohoho.....pagik2...sumerrr...salam 1 Malaysia...hukh...hukh...
Tajuk Entri pepagi nikh...sesajer nak buat Kak Yat ngan Familys terkezuutttt...:D
jgn mare kak Yat cumils,cutieee...wokeys...
alamak terpoji2 melambungs nikh...macam ader paper jerk...hehehe

tapi...tak der per ponnn...
sesajer nak interfrem ckit Puteri Kecik nikh bergaya terlebih biler pakai crochet merah menyala ngn shock baby pink  yang di beli di Butik Qies!!
tambah happening biler dapat jenjalan ngn Walid yg ada  di cc jadik peneman :D

Wokeys after dah breaksfast ,rerehat memanjer samer2 walid ngan Umi kat Villa yang terindah ...
Zasss petang nikh Walid bawak jenjalan kat Persada Johor karnival PC Fair ....
Besh!! memacam ader...tengok lappy,thumbrive,camera ahhh memacam laaa....
yang penting biler pegik poket mesti tebal wokeys kekawan :D...
biler dah jenjalan conpom laaa  kiterorang berpozing2 sakan...


Layanzzzz wokey super model baru butik Kak Yat nikh!! hahahhahahaa


Haiiiii Mama Qies ngan Kakak Qies......heheehe sayer laaa Model baru tu...OK tak??....




Nampak tak bangunan tuuuuu...? ?  Hah! kat bangunan tu laaaa karnival PC Fair di adakan...
Prnah pegik tak?...

Jom kiter masuk dalammmm....






Haiiii kakak Qies cumilssss....Tantek tak sayer pakai crochet merah nikh....??...



cumils tak sayer pakai stoking yang Kakak Qies jual....?? :D
wokeys sesaper nak beli baju bajan ...stoking cuteiii...crochet pelbagai...dan memacam laaaa...boleh kunjungi kat belog QIES SYOMELIOUS BOUTIQUE..hehehe...
wah...wah...ni Mama Qies kena belanja nikh...


Umi ...Walid... jom laaa masuk...Qayreena bole jalan sendirik laaa...

Biler dah posing2 satu Persada nikh,kaki pon da moler nak patah ..hikh...hikh...


Haikh...Walid pon nak interfrem gak yerk...heheheh

Jom cari mamam plak lapar laaaa...siren dalam perut daaa berbonyiiii....
selera kami sefamilys di Petang nikh...pekena *SeCrET RECiPe* nyum...nyum....




Green Apple celery pilihan selera sayer...
Apricot oren slush peberet Walid...


 Tom Yam Kung penambat selera My Cinta...


Lagsanna Beef  yum..yum...pilihan perutku...



Yamiiii...yamiiiiiiii...classic cheese cake. sedapppp !!


Umi...Walid...Qayreena daaa ngantok arrrrr...jom laa alikkk.....

Wokeys...Walid pon nak  alik nikh...malam nikh kan Walid nak nengok Tournament "'Man U vs West ham United...
malam nikh kiter rerehat sok kiter nak jenjalan kat MALAYSIAN RALLY 2011 di Plaza Angsana....
papaiiii...sumer juper di next entri wokeys....
love u allsssss....








4 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

aiseh !!
comelnya ...

makanan !
nyum2 ...

pRiNCe berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dtg melawat blog yg dikomen oleh nelly...:)
cantik blog nie..:)

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

HEHEHEHE COMELNYA PUTERI WALID NIE...MCM WALID KAN UMI?...HEHEHEHEHE

uLan berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comey baby... such a cute gift..

btw ulan follow ya

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...