UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Biler Lelaki kesayangans ke Pasar Tani...

Entriii nikh Entri untuk My Cinta kesayangans aii dan Si Puteri kecik...
lalalaaaaa....

sebenarnyerrr petang2 ginik aii teringat kat My Cinta aii yang jauh nun di saner ...
harap2 My Cinta daaa beransur pulih okeh...
yang penting abang...mesti...mesti..dan mestiiiiii...makan ubat dan makan nasi semoga ader tenaga dan cepat sembohhhh...sob kamiii kesayangans2 abang kat sini amat..amat..rinduuuuuuu kat abanggggg....

sayangs sedihhhh sangat2 petang nikh...biler terrringat kat abang...huk...huk...

okeh laaa...sob sayer teringat rindu merinduuuu kat My Cinta sayer nak kasik storey ini al kisah biler lelaki kesayangans sayer bersamer buah hati belahan jiwanyer ke Pasar Tani mensoping segala bagai barang untuk di masak....Hah!! untuk saper??...of coz laaa untuk sayer yang sedang pantang di kala kena serang demam chiken pox...huk...huk...huk...

Jom kiter tengok gelagat diee...


Umiiii nanti Qayreena ngan Walid masak kan untuk Umiii yerrrr....



Pasar Tani Larkin JB...




walauuu panas terikkk tetappp jalan okeh...



Banyaks kan..kan...orang2 yang sopings kat siniik...penjualan pehhh..lagik laaa ramaiiii memacam aderrr...

jom kiter breakfast duloooooo


nyum...nyummmmmmm...Mee Hoon soto...siap begedil lagik...ahahaha...aiii amik 2 sekali taww begedilnyerrrr....



Nasi ambang...of coz laaa My Cinta kan Orang Jawa emmang peberet die laaa tuuuu....ekekeke...


Memang ramaiii gilerrr kedai kakak nikh...sesak...


Memacam ragammmmm pengunjungggg....


Pergiiii ke maner pon pasti ader yang meminatiiii anak sayerrr yang de verrrryyyy cumilsssss ehehehe...
saper lagik nak poji anak kiter kannnn.... klu tak mommaa nyerrrrrr ehehehe


kakak tengok kasut sayer yerrr?...nanti suh mama soping kat sinik okeh...kak yatt
Ini Umiii ngan Walid sayer belikan....


After breakfast time to soping bagai si Lelaki kesayangs sayerrrr...


nengok tuuu My Cinta soping aper tuuu yerk...Ooooo...barang2 dapor....pandainyerrrr My Cinta kan...conpom pakar masak memasak...ehehehe


Pewww...lagik...daaa naek tengahariii lagik ramaiiii para pengujung nak sopeng ...



Okehhh...sumer daaa sopeng so kiter orang nak cawww doluuuu...kiter tengok My Cinta ngan belahan jiwa die masakan aper yang special untuk sayerrrr ahahahaaaaa....nyum...nyum...


Okehhhh...sekian untuk entri nikh yerrr nanti kiter sambong entri My Cinta masak memasak di next entriiii...huwwwaarrrrghhh....tak sabo...tak saboooo...

Nota kaki:
Abang sedihhh sayang tak dapat nak jaga abang time saat cam nikh keadaan abang...tak perrr sok sayang ngan Puteri kecik balik JB kami jaga abang 25 jam okeh...
Enteri nikh untuk abang sob sayang rinduuuu sesangat kat abang tauuuu....
lagik...lagik teringat abang jaga sayang maser sayang sakit dan dalam kesusahan...
sayang tau sayang mungkin tak dapat balas sebaek mungkin abang jaga sayang namun sayang akan cuber jadik isteri terbaek abang...

cepat sembohhh yerrr
realyyy miss uuuu...

8 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cinta awak pegi mana? takmo sedih2 tau..!

Zyash berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Salam perkenalan jugak.... Comel la baby...huhu, nak panggil ape yer name dia??

AieeN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comel la baby akak..nma pun comel..QAYREENA!

Jue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sweetnyerr.. jeles la.. hihi

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sweet oo!!!
like3 ...
masak ? jom masak sesama ..
=)

Suliana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hai mmommy mia..

sedap nama mya.. singgah balik & dah follow.. nice blog too :-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nelly...thanks nelly...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tq suliana...mama aqilll....

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...