UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


EARTH HOUR MALAYSIA 2011


Yepiiiiiiii.......yepiiiiii....babaiiiiii atok ...nenek...mak cu ida yang tak alik lagik dari kusus kat Melaka....

Qayreena nak alik Jb laaa.... tgh tunggguuuuu Walid jemput nie...
Babaiiiiii friday.....papaiiiii sumerrrr.....


Babaiiiiiii....love u arrrrr....atok nenek...

wokey...wokey...sempena nik Umi ngn sayer nak ucapkan...ucapkannnnnnnn......pada sumerrrrr u allsssss...



hah...tgk laaa  logo kat bawah nikkkk....





huwaaaaawaaaaa......hehhehe...



Ini di sebut sebgai jam untuk bumi (direct translation)huk..huk...

taw ark??...Hah! tak tawwwww...wokey ...wokey sayer ngan Umi  bagi tawww....'SELAMAT MENYAMBUT EARTH HOUR MALAYSIA 2011".....:D klu tak taw gak tgk iklan kat Tv laaa...:D

pada 26/3/2011 ,hari sabtu,jam l/k 8.30 malam  selama SATU jam ajer...huk...huk...
Marilah kiter bersihkan dunia bersamer2  ke arah yang lebih selamat,jom la kiter bersamer2 menyumbangkan dengan hanyer mematikan apa segaler yg berbentuk elektrik....satu jam jerk....
maknernya...tak bole berbelog wokey kawan2... hehehe...
ingat tuuuuu.....lepas tu baru bole tawww.....

Bersamer laaa kiter MATIKAN segla lampu dan elektrik pelbagai sebagai tanda kiter rakyat malaysia menyokong dan program seperti ini sebagai perintis untuk Bumi yang kiter sayangi...Ini juga sebgai penghargaan bertapa kiter bersyukur sebgai mahluk allah yang di campakan ke bumi ini....huwaaaaaaa....:D


Mesti cantik klu dapat snap pic cam nik kan Walid...ngeeee...
nnt kiter kuar laaa cari udara yang segar wokey...*mood cinta*....
hihihihi....ni carik PERHATIAN...lps merajuk....warrrghhhh...:D
"SELAMAT CUTI-CUTI CINTA DI HUJUNG MINGGU...."
Babaiiiiiii....





Nota kaki:

Habish ler kiter walid...tak bole tidooooo...tapi kiterkan dah lancarkan Earth Hour Malaysia nie minggu lepas laaaa....lagik ar lama...dari jam 10.00 malam sampai 7.00 pagi.... heheheh...
cian Umi kena mandi tetengah malam...ngeeeee...:D


semoge selamat sampai Walid...
love uuuuu....
cepat nak polok2 nie...





3 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nak peluk aje ker...hehehehee...rindu kat umi n qayreena..tungggu walid balik yer

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Wow ..
comelnya !!

TeRRoRRiZZ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kiut nyer....
still berblog coz pakai bateri...hahahahahah

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...